Servis, popravke i održavanje

Kratak pregled

Superiorne performanse, prestižan stil i najnovija tehnologija su ono što treba da očekujete od Vašeg Mercedes vozila. Dokle god vozite Vaše vozilo, naša obaveza je da vam obezbedimo visoko kvalitetnu uslugu, delove i dodatnu opremu. Takođe koristimo Mercedes specjalne alate kako bi obezbedili kvalitetnu uslugu na najvišem nivou.

Održavanje vozila, povremene popravke ili nezgode neminovnost su vlasništva vozila. Zeus Auto tim iskusnih tehničara su tu da osiguraju kvalitet pruženih usluga uz korišćenje ažurirane dijagnostike, alata i opreme za pravilno servisiranje vašeg Mercedes vozila. Originalni rezervni delovi i dodatna oprema za Mercedes-Benz vozila pružaju očuvanje integriteta i performansi istog.

Takođe smo u moguć́nosti da vam ponudimo kvalitetne polovne rezervne delove za Mercedes-Benz vozila po Vašem zahtevu, od dobavljača iz Grčke sa kojima imamo dugoročnu i uspešnu saradnju.

Zeus auto shvata da je vaše vreme dragoceno. Zbog toga, omogućavamo održavanje Vašeg vozila u svakom trenutku koji je pogodan za vas. Pregled vozila sa Star Diagnosis izveštajem, letnji / zimski pregled, kontrola kočionog sistema, kontrola nivoa tečnosti, reglaža trapa, limarsko-farbarske usluge sa visoko obučenim i iskusnim tehničarima u savremenim komorama.

Pri prvoj poseti našem servisu, izvršićemo detaljan pregled sa dijagnostikom kako bi imali kompletnu sliku o stanju vašeg vozila i kako bi održali performanse istog.

Održavanje i preporuke

Izuzetno je važno da vozilo bude servisirano po svojim redovnim intervalima održavanja, radi dugoročnosti istog, a pre svega bezbednosti Vas i Vaših putnika. Pored specifične preporuke koje dobijate od svog tehničara, neophodno je da redovno i pre bilo kog dugog putovanja izvršite pregled vozila.

Ukoliko je primenjivo na konfiguraciju Vašeg vozila, rotacija guma treba da bude urađena u skladu sa preporučenim intervalima, ili ranije na prve znake nepravilnog (nejednakog) habanja gazećeg sloja. Inspekcija guma će pomoći da se odredi potreba za rotacijom guma koja se može dogoditi barem jednom između redovnih intervala održavanja.

Potrebni intervali održavanja su determinisani u skladu sa normalnim uslovima rada. Ukoliko je Vaše vozilo više opterećeno, može zahtevati češće zamene ulje, filtera, svećica, rashladne tečnosti, guma, itd.

Uz redovno kontrolisanje prethodno navedenog i dovoženje vašeg vozila na redovni servis, čak i ranije od zakazanog, će pomoći da Vaš Mercedes-Benz ostane u odličnom stanju.

U službi Vaše bezbednosti, vršimo besplatan pregled vozila koji uključuje:

 • Opštu dijagnostiku vozila
 • Kontrolu kočionog sistema sa sistemom oslanjanja (valjci)
 • Kontrola svetlosne signalizacije
 • Kontrola nivoa tečnosti:
  • nivo motornog ulja
  • nivo rashladne tečnosti
  • nivo kočionih tečnosti
  • nivo tečnosti za pranje vetrobranskog stakla (testiranje funkcije, i provera rada metlica brisača)
  • nivo ulja u menjaču i diferencijalu
 • Pritisak guma (proveriti najmanje svake druge nedelje).

Originalni delovi

Kada Vaše vozilo zahteva održavanje ili popravku, originalni delovi za Mercedes vozila su tu da garantuju kontinuiran kvalitet vozila.

Međutim, kao alternativu, zbog visokih cena određenih delova možemo održavati / popraviti Vaše vozilo po nižoj ceni uz zadržavanje vrhunskog kvaliteta. Stoga, po Vašem zahtevu možemo ponuditi polovne originalne delove koji se koriste za Mercedes-Benz vozila, za čiji kvalitet možemo garantovati, zbog naše dugogodišnje saradnje sa pouzdanim partnerima iz Grčke.

Pored toga i uvek po Vašem zahtevu, možemo Vam ponuditi i neoriginalne rezervne delove dobrog nemačkog kvaliteta koja će ispuniti Vaše potrebe, po nižoj ceni. Na osnovu naše ekspertize, uvek ćete biti detaljno informisani i posavetovani o pravilnoj upotrebi neoriginalnih delova, sa prioritetom na sigurnost, udobnost i performance Vašeg vozila.